Karriär hos oss

Kundmottagare/kalkylerare till skadeverkstaden i Skellefteå

 

 

 

 

 

Vi söker nu en kundmottagare/kalkylerare till personbilsbolaget med placeringsort SkellefteåHar du ett bilintresse, erfarenhet av kundkontakt och tycker om att möta och ge förstklassig service till kunden? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! 

 

Om tjänsten 

En viktig länk i vår serviceprocess är att beräkna både tid och kostnad för fordonsreparationer. Som kundmottagare/kalkylerare arbetar du huvudsakligen med 

  • Kundkontakt 
  • Offerter 
  • Dagligplanering  
  • Fakturering 

 

Du kommer arbeta på vår skadeverkstad och ingå i ett team med nio kollegor som arbetar med plåtslagning, reservdelar och kundmottagningTeamet präglas av ett gäng blandat i ålder och erfarenhet med god stämning och humor. Du får en introduktion genom intern utbildning och stöd av dina kollegor i teamet, detta för att ge bästa förutsättningar för dig att komma in i arbetet. 

 

Vem är du? 

 

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. 

 

Kvalifikationer 

 

Vi söker dig som har erfarenhet av kundkontakt och som har ett genuint bilintresse. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik. Det är meriterande om du har arbetat med kalkyleringssystemet CABAS och har erfarenhet av skadereparationer. För att passa som kundmottagare/kalkylerare är du serviceinriktad, alltid med kunden alltid i fokus. Du klarar av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och prioriterar dem i rätt ordning. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en viktig del i en kedja, med stort ansvar för att få nöjda kunder.  

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

B-körkort är ett krav 

Start: enligt överenskommelse 

Plats: Tjärnvägen 5, Skellefteå 

 

För frågor kontakta Skadechef Robin Norsten 0910-715887  

 

Om oss 

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se 

 

Ansökan 

Sänd in CV och personligt brev till rekrytering@norrlandsbil.se Sista ansökningsdag är 1 november. 

 

Välkommen in med din ansökan!