Karriär hos oss

Mekaniker till Norrlands Bil Arvidsjaur

 

 

 

 

 

 

Vi söker nu en Mekaniker till personbilsbolaget med placeringsort Arvidsjaur. Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning eller kanske ett gediget intresse av fordon och teknik och skruvat en hel del hemma? Stämmer detta överens med dig? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten

Som mekaniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att

· Utföra servicearbeten utifrån serviceprotokoll enligt de föreskrivna serviceintervallerna

· Utföra enklare servicearbeten i samband med verkstadsbesök, t.ex. bromsar, avgassystem

· Bedömningar på bilens komponenter utifrån tillverkarens underhållschema och rekommendationer

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

Vi söker dig som har en treårig fordonsteknisk utbildning eller som erhållit motsvarande erfarenhet och kunskap på annat sätt.

Som person är du en lagspelare med bil/teknikintresse och som alltid är beredd att stötta sina kollegor och sätta kunden och laginsatsen i främsta rummet. Vidare är du ordningsam, självgående och utför reparationer och service med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater.

Om oss

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se

Sista ansökningsdag 18/10. Ansökan och frågor tas emot av Verkstadschef Mattias Jonsson tel: +46 96021030 mattias.jonsson@norrlandsbil.se

Välkommen att söka!

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.