Välj din nya SEAT för att få en unik körupplevelse och tryggt bilägande

SEAT Ibiza

En av de mest omtyckta modellerna i småbilsklassen som nu blivit ännu snyggare, säkrare och roligare att köra. Med modern, intuitiv interiör, full uppkoppling och attraktiv standardutrustning.

SEAT Arona

Arona är en smart crossover för dig som uppskattar en extra hög körposition samt möjligheten att välja färg på tak och kaross för att ge din bil det lilla extra. Körglad och kompakt, men ändå rymlig och effektiv.

SEAT Leon

Med sin kompakta utsida och rymliga insida är Leon en av våra mest uppskattade modeller. Snyggast i klassen, välutrustad och fullt uppkopplad. Framröstad till “Bästa bilköp i Europa 2021”.

SEAT Leon Sportstourer

Sportstourer är vår Leon i kombiutförande med plats för både familjen och upp till 1600 liter i bagageutrymmet. Bekväm och sportig i ett, trygg och säker samt välutrustad från start. Stort urval av motorer och tillgänglig även som plug-in hybrid.

SEAT Ateca

Ateca är en smidig och körglad SUV som både du och dina passagerare garanterat kommer trivas i. Utrustad med den senaste tekniken och avancerade säkerhetssystem. Finns i både FR och Xperienceutförande.

SEAT Tarraco

Tarraco är vår största SUV med plats för hela familjen. Flexibel och rymlig med avancerade säkerhetssystem och hög utrustningsnivå. Finns med upp till sju säten.