Karriär hos oss

Norrlands Bil blir officiell billeverantör till BC Luleå

Norrlands Bil-bild

Norrlands Bil blir officiell billeverantör till BC Luleå

Norrlands Bil och BC Luleå ingår ett nytt samarbete. Från och med nu är Norrlands Bil officiell billeverantör och officiell samarbetspartner till Luleåklubben. ”BC Luleå är en väldigt bra plattform för oss”, säger Mats Müller, försäljningschef för Norrlands Bil.
BC Luleå och Norrlands Bil är överens om ett nytt, stort samarbete.
Det innebär att Norrlands Bil får ta del av BC Luleås nätverk, får möjlighet till bra exponering i Luleå Energi Arena och dessutom blir officiell billeverantör till klubben.
”Vi har redan levererat många bilar till klubben och deras samarbetspartners och hoppas att det blir fler. BC Luleå är en väldigt bra plattform för oss. Att få synas tillsammans med en av Sveriges främsta basketklubbar i en idrott som är på uppgång är väldigt positivt. Vi tror på BC Luleå och den viktiga roll basketen har för Luleå som stad”, säger Mats Müller, försäljningschef för Norrlands Bil.
Det handlar alltså både ett sponsorsamarbete och ett samarbete kring att leverera Volkswagen-bilar till spelare och anställda i klubben.
En storsatsning som innebär att Norrlands Bil blir officiell samarbetspartner till BC Luleå.
Klubbdirektör Lars Mosesson ser det som ett win-win-samarbete.
”BC Luleå är otroligt glada att få jobba tillsammans med så starka varumärken som Norrlands Bil och Volkswagen. Vi ska ha ett nära samarbete som förhoppningsvis sträcker sig över många år framöver”, säger BC Luleås klubbdirektör Lars Mosesson.
Kontakt:
Lars Mosesson, klubbdirektör BC Luleå: 070-552 37 77
Mats Müller, försäljningschef Norrlands Bil: 0920-24 22 35