Skip to content

Volkswagen - das weltauto

Volkswagen har för många blivit synonymt med kvalitet, pålitlig- het och prisvärdhet. Ett bra bilköp, helt enkelt. Och eftersom valet av bil är ett stort och viktigt beslut är vi stolta över det stora förtroende våra kunder visar oss.

På Volkswagen gör vi allt vi kan för att leva upp till de förväntningarna. Vår målsättning är alltid att du skall göra en bra bilaffär – oavsett situation och plånbok.

Ny eller begagnad bil kan vara ett svårt val
Valet mellan att köpa en ny eller begagnad bil har båda sina unika fördelar. En ny bil kommer med tryggheten av att du vet allt om bilen, för du är den första ägaren. Och få saker slår nog den där nybilskänslan. Allt rullar på, bokstavligen. Och om det mot förmodan skulle bli problem har du tryggheten av generösa garantier. Att köpa en begagnad bil ger ett lägre pris än ny bil. Men ett lägre pris innebär inte automatiskt en bättre bilaffär. Som köpare är det svårt att veta hur tidigare ägare tagit hand om bilen. Den enda garanti du har är säljarens ord. Därför kan ett begagnat köp kännas som en risk. Vad blir konsekvensen för mig om bilen inte håller den kvalitet jag hoppats på eller blivit utlovad?

Das WeltAuto – Begagnat köp med nybilskänsla
Nu introducerar vi en helt ny möjlighet för dig att göra en bra bilaffär; ett program för begagnade Volkswagenbilar som vi kallar Das WeltAuto. Das WeltAuto ger dig som vill köpa en begagnad Volkswagen ett flertal viktiga fördelar:

Gör ett tryggt bilköp

Hos oss får du en rad förmåner

Das WeltAuto är ett program från Volkswagengruppen. Det passar utmärkt för dig som vill köpa en begagnad bil med garanti och flera andra förmåner.

Alla bilar är högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil. För att en begagnad bil ska bli Das WeltAuto-certifierad krävs godkänt på en omfattande kvalitetskontroll. Det – och mycket mer – ingår i våra tjänstelöften.

Ett års Das WeltAuto-garanti

Med 10 dagars bytesrätt på din begagnade bil

Das WeltAuto-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil från oss. Garantin gäller i 12 månader utan milbegränsning.

Varje Das WeltAuto-certifierad bil har dessutom genomgått en omfattande kvalitetskontroll på 122 punkter. Kontrollen garanterar att du kan lita på den begagnade bilen.

Smidig finansiering med Das WeltAuto Secure

Allt på en faktura

Välj till vår finansiering så får du Billån med garanterat framtida inbytespris, upp till 30% rabatt på vår bilförsäkring och Serviceavtal för 350 kr/mån. Allt på en faktura med månatlig betalning.

Välkommen till Norrlands Bil

Letar du efter personbilar eller lastbilar?

Vi finns i Arvidsjaur | Kiruna | Luleå | Malå | Piteå | Skellefteå
Karriär hos oss? Sök till vår akademi!

Vi finns i Arvidsjaur | Gällivare | Kiruna | Luleå | Malå | Piteå | Skellefteå