Karriär hos oss

Personbilstekniker till Norrlands Bil Skellefteå 

 

 

 

 

Vi söker nu en Mekaniker/Tekniker som kommer att jobba med Volkswagen-koncernens bilmärken. Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning eller kanske ett gediget intresse av fordon och teknik och skruvat en hel del hemma? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! 

Vårt erbjudande som arbetsgivare
I en bransch under snabb utveckling och högt ställda krav vill vi vara ledande inom service och kvalitet vilket innebär att vi tillsammans med Volkswagengruppen satsar hårt på att kontinuerligt utveckla och utbilda dig som vår medarbetare till att hela tiden nå nya kompetensnivåer inom de modernaste bilprogrammen. Att arbeta hos oss ska präglas av arbetsglädje och goda möjligheter till utveckling. Vi är en lagom-stor koncern med totalt ca 340 medarbetare fördelade på 7 norrländska orter, som vill uppmuntra all typ av utveckling såväl inom din roll som inom hela företaget. 

Förutom att vara en trygg arbetsgivare med framåtanda, tillhandahåller vi en rad förmåner för dig som medarbetare. Bland annat erbjuder vi hobbykvällar för privat utnyttjande av verkstadslokal, friskvårdsbidrag samt förmånliga personalrabatter med mera. Beroende på vad som passar i ditt livspussel erbjuder vi både vanligt dagtidsarbete och skiftgång. 

Om tjänsten
Som mekaniker/tekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att  

  • Utföra servicearbeten utifrån serviceprotokoll enligt de föreskrivna serviceintervallerna.  
  • Utföra enklare servicearbeten i samband med verkstadsbesök, t.ex. bromsar, avgassystem. 
  • Bedömningar på bilens komponenter utifrån tillverkarens underhållschema och rekommendationer. 

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö i ett team med duktiga kollegor där gruppen präglas av arbetsglädje och lagarbete. I din roll som mekaniker samarbetar du mycket med våra kompetenta servicerådgivare och reservdelspersonal. Du kommer att få goda möjligheter till kompetensutveckling, bland annat genom Volkswagen-gruppens utbildningar, och även möjlighet att utvecklas inom företaget. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en treårig fordonsteknisk utbildning eller som erhållit motsvarande erfarenhet och kunskap på annat sätt.  

Som person är du serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och delar mer än gärna med oss av vår kompetens och lär upp dig som kanske är ny i yrket men har ett stort driv och ett brinnande intresse för teknik och bilar.  

B-körkort är ett krav.  

Start: enligt överenskommelse. 

Lönetyp: Fast och rörlig lön 

För frågor kontakta Verkstadschef Fredric Holmström på tel.nr: 0910-715891 

Skicka din ansökan till rekrytering@norrlandsbil.se, märk mailet med “Tekniker Skellefteå”. Sista ansökningsdag 19/6 2022. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.