Karriär hos oss

RESERVDELSPERSON TILL KIRUNA

Vi söker nu en reservdelsperson till vår nya nybyggda och toppmoderna serviceanläggning i Kiruna, en anläggning byggd helt enligt Scanias koncept för hur en lastbilsverkstad ska se ut. Vi är öppna för att forma rollen tillsammans med dig beroende på vem du är, din erfarenhet och ditt intresse- och såklart utifrån verksamhetens behov! Med detta menar vi att rollen kan handla om att arbeta som reservdelsansvarig, reservdelssäljare eller mer mot lagerhantering. Tillsammans lägger vi upp en plan som passar båda parter.

En viktig länk i vår serviceprocess är hantering av reservdelar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra tekniker samt försäljning av reservdelar till såväl befintliga som nya kunder. I jobbet ingår även administrativa uppgifter som inventering och fakturering. Försäljningen sker över disk i butik. Du kommer ingå i ett tight team där du blir experten på reservdelar. Dina kollegor på arbetsplatsen är servicechef, mekaniker, kundmottagare/verkmästare, administratör samt säljare. Tillsammans ansvarar ni för den dagliga driften och bidrar till att vi uppfyller mål och resultat för anläggningen.

Arbetsplatsen präglas av arbetsglädje och det märks att vi är stolta över att vara återförsäljare för Scania!

För att passa i den här rollen tror vi att du stämmer överens med någon av nedanstående punkter

  • intresse av fordon
  • erfarenhet av lagerarbete eller försäljning
  • tycker om att möta och ge förstklassig service till kunden
  • stått på andra sidan disken som kund och vet vad kunden vill ha
  • god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik

Som person är du ordningssam, positiv och har lätt för att knyta nya kontakter och skapa förtroendefulla, långvariga relationer. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en viktig del i en kedja, med stort ansvar för att få nöjda kunder.

Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 30/10

Frågor om tjänsten och ansökan tas emot av

Servicechef Bobby Nilsson 0980-66742 bobby.nilsson@norrlandsbil.se