Karriär hos oss

Reservdelssäljare till Luleå

Vi söker nu reservdelspersonal till personbilsbolaget med placeringsort LuleåHar du erfarenhet som mekaniker, av lagerarbete eller försäljning och tycker om att möta och ge förstklassig service till kunden? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att jobba varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se

En viktig länk i vår serviceprocess är hantering av reservdelar. Som reservdelspersonal förser du både verkstad och externa kunder med rätt reservdelar. Du kommer ingå i ett tight team med fem kollegor som också arbetar med reservdelar. Reservdels-teamet präglas av arbetsglädje och stor kompetens inom området. Du får en gedigen introduktion genom att gå parallellt med en kollega på samma avdelning, detta för att ge bästa förutsättningar för dig att komma in i arbetet.

Arbetet består av försäljning till kund över disk och utrustning av nybilar- till våra internkunder och grossister samt övrig lagerverksamhet. Arbetet sker mot uppsatta mål där eget driv och engagemang är av största vikt.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning samt lager eller butik samt har kunskap och intresse av bilar.

För att passa som reservdelspersonal är du ordningssam, positiv och har lätt för att knyta nya kontakter och skapa förtroendefulla, långvariga relationer. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en viktig del i en kedja, med stort ansvar för att få nöjda kunder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor kontakta reservdelschef Jens Åström på tel. 0920-242208.

Sänd in CV och personligt brev till jens.astrom@norrlandsbil.se

Sista ansökningsdag är fredag 28/2. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!