Karriär hos oss

Servicerådgivare till Arvidsjaur

 

 

 

 

 

 

Vi söker nu en servicerådgivare till personbilsbolaget med placeringsort Arvidsjaur. Tjänsten är en del I vår fortsatta expansion och resa mot framtidens än mer elektrifierade bilpark. Saknar du branschvana? Vi ser inte det som ett hinder! Vi sätter stort värde vid din personlighet och kundserviceerfarenhet.

 

Om tjänsten
Att arbeta som servicerådgivare är ett varierat och utmanande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och produktionsplanera verkstadstimmar samt vara en rådgivande funktion för våra kunder att tillsammans hitta en skräddarsydd lösning. Dator och telefon är dina främsta arbetsverktyg och du trivs med att jobba i högt tempo samt har uthålligheten som krävs för att hantera många samtidiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker en lagspelare med stark kundservicekänsla, gärna bil/teknikintresse och som alltid är beredd att stötta sina kollegor och sätta kunden och laginsatsen i främsta rummet. Du är noggrann, organiserad, serviceinriktad och har stor ansvarskänsla. Vår målsättning är att våra kunder ska få ett genuint trevligt, professionellt och korrekt bemötande, i detta har du som servicerådgivare en viktig roll. För att lyckas i rollen är du en van datoranvändare och behärskar Microsoft Office.  B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan senast 22/9. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Frågor om tjänsten och ansökan tas emot av:

Verkstadschef Mattias Jonsson

0960-21030

mattias.jonsson@norrlandsbil.se