Karriär hos oss

Servicerådgivare till Luleå

Vi söker nu en servicerådgivare till personbilsbolaget med placeringsort Luleå. Tjänsten är en del i vår fortsatta expansion och resa mot framtidens än mer elektrifierade bilpark. Är du en engagerad och kundfokuserad lagspelare? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och produktionsplanera verkstadstimmar samt vara en rådgivande funktion för våra kunder att tillsammans hitta en skräddarsydd lösning. Dator och telefon är dina främsta arbetsverktyg och du trivs med att jobba i högt tempo samt har uthålligheten som krävs för att hantera många samtidiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker en lagspelare med stark kundservicekänsla, gärna bil/teknikintresse och som alltid är beredd att stötta sina kollegor och sätta kunden och laginsatsen i främsta rummet. Du är noggrann, organiserad, serviceinriktad och har stor ansvarskänsla. Vår målsättning är att våra kunder ska få ett genuint trevligt, professionellt och korrekt bemötande, i detta har du som servicerådgivare en viktig roll.
För att lyckas i rollen är du en van datoranvändare och behärskar Microsoft Office.  B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har branschvana men det är inget krav. Vi sätter stort värde vid din personlighet och kundserviceerfarenhet.

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Information om tjänsten

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Banvägen 2, Luleå

Frågor: För frågor gällande tjänsten som servicerådgivare kontakta Servicechef Fredrik Persson 0920-242201 eller Verkstadschef Tobias Axelsson 0920-242209

Ansökan

Skicka in ett CV & personligt brev till fredrik.persson@norrlandsbil.se senast 17:e november

Välkommen in med din ansökan!