Karriär hos oss

Servicerådgivare till Transportbils-teamet Skellefteå

Som servicerådgivare hos oss på Norrlands Bil kommer du arbeta med varumärket Volkswagen och våra företagskunder. Vi söker dig som älskar bilar och kundkontakt och känner dig redo att ta nästa kliv. Kanske arbetar du idag som tekniker eller servicerådgivare mot privatkunder? Läs mer här om Transportbilar: https://www.volkswagen-transportbilar.se/sv/aga-bil/team-transportbilar.html

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och produktionsplanera verkstadstimmar samt vara en rådgivande funktion för våra kunder att tillsammans hitta en skräddarsydd lösning. Dator och telefon är dina främsta arbetsverktyg och du trivs med att jobba i högt tempo samt har uthålligheten som krävs för att hantera många samtidiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker en lagspelare med stark kundservicekänsla, gärna bil/teknikintresse och som alltid är beredd att stötta sina kollegor och sätta kunden och laginsatsen i främsta rummet. Du är noggrann, organiserad, serviceinriktad och har stor ansvarskänsla. Vår målsättning är att våra kunder ska få ett genuint trevligt, professionellt och korrekt bemötande, i detta har du som servicerådgivare en viktig roll. För att lyckas i rollen är du en van datoranvändare och behärskar Microsoft Office.  B-körkort är ett krav.

Om du inte har branschvana behöver det inte vara ett hinder. Vi sätter stort värde vid din personlighet och kundserviceerfarenhet.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

För frågor gällande tjänsten kontakta Verkstadschef Andreas Öström 0910-71 58 72

Ansökan

Skicka in ett personligt brev till andreas.ostrom@norrlandsbil.se senast 29/9 september där du kort beskriver

  • vem du är
  • varför du är intresserad att bli en del av Norrlands Bil
  • erfarenheter och framtidstankar  
  • bifoga även ett CV

Sista ansökningsdag är 29/9. Varmt välkommen in med din ansökan!