Karriär hos oss

Stationschef till Norrlands Bil och Europcar Kiruna 

 

 

 

Vi söker nu en stationschef till Europcar i Kiruna. Gillar du att ta ansvar, utvecklas och skapa relationer? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Du kommer att genomgå löpande chefsutbildningar och ingår i en grupp tillsammans med samtliga stationschefer som har månadsvisa möten där ni stöttar varandra och utbyter erfarenheter. 

 

Om tjänsten
Som stationschef har du ett övergripande ansvar för planering och drift av stationen. Du har personal-, uppföljnings-, budget- och resultatansvar och arbetar med säkerställandet av en god arbetsmiljö. Mycket fokus kommer att ligga på ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet.  

 

Rollen som Stationschef är operativ, det innebär att du utöver dina arbetsuppgifter som ledare, bidrar till det dagliga arbetet genom att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl.a. att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk. I tjänsten ingår både administrativa uppgifter, hantering av joursamtal samt tvättning och leverans av fordon vilket gör arbetsdagarna mycket varierande och du får träffa både kunder och interna kontakter.  

 

Du kommer att ingå i ett trevligt team med 3 andra kollegor inom Europcar men också ha totalt ca 25 kollegor inom sälj och verkstad på samma arbetsplats. Norrlands Bil är en trygg, kollektivavtalsbunden, arbetsgivare med framåtanda som ger goda utvecklingsmöjligheter och en rad uppskattade personalförmåner som personalrabatter, friskvårdsbidrag, hobbykvällar etc. 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. 

Då arbetet sker i nära samarbete med din personal ser vi att du har lätt för att kommunicera och skapa förtroende genom ditt ledarskap och coachande förhållningssätt. Du är prestigelös och leder med goda exempel. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda. Vidare har du god administrativ förmåga, god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik. 

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om du behöver flytta till Kiruna från annan ort försöker vi såklart hjälpa till med att hitta boende. 

B-körkort är ett krav. 

För frågor kontakta Servicemarknadschef Rabih Bdeir på telefonnr 0910-715850 

Sänd in CV och personligt brev till rekrytering@norrlandsbil.se 

Sista ansökningsdag: 2022-06-05 

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ser framemot att höra från dig! 

Om oss 

Europcar är en del av Norrlands Bil. Koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av fyra bolag; personbilar, tunga fordon, service samt mobiltet och finans.  Europcar är ett eget verksamhetsområde inom personbilsbolaget och här värnar vi extra mycket om samarbete mellan stationerna vilket skapar en god sammanhållning, avstånden till trots. Vill du vara en del av gemenskapen?  Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se 

 

Om Kiruna 

Kiruna är unikt. Följer du vår breddgrad 67° nord runt jorden kommer du upptäcka att den rör sig genom obebodd vildmark på stora delar av klotet. Kiruna ligger alltså rätt extraordinärt till geografiskt sett. Här – 20 mil norr om polcirkeln – får du uppleva kontraster från norrsken till midnattssol, Sveriges högsta berg och världens största underjordiska järnmalmsgruva, uråldrig samisk kultur och en pågående stadsomvandling.

Välkommen till Kiruna för att dela vår vardag. Långt ifrån det vardagliga.