Karriär hos oss

Hanna Vikström, Servicerådgivare Piteå

Hanna Vikström

”Vill man bara så finns det inga hinder.” Det är Hanna Vikströms uppmaning till de som funderat på att söka sig till Norrlands Bil Akademin.

Hanna är Pitebon som sommaren 2018 blev klar med sin Ekonomie Kandidatexamen. Parallellt med detta har hon gett sig in i en helt främmande bransch. Och stortrivs!

– Jag hade en bekant som jobbade på Norrlands Bil och tyckte det lät kul. När jag sedan surfade in på webbplatsen så hittade jag information om Akademin och sökte.”

Utan intresse av bilar och med en utbildning inom en helt annan bransch fick hon tjänsten som servicerådgivare.

– Jag är jätteglad att de valde någon som inte kan bilbranschen. För mig är det oerhört utmanande på ett positivt sätt. Flera gånger per dag har jag ingen aning om hur jag ska gå till väga, men då får jag använda problemlösning, och steg för steg ta mig vidare. Det blir många vändor till verkstaden för att få en större förståelse”, säger Hanna.

Hannas engagemang går inte att ta miste på.

– Jag älskar att träffa mycket folk, ta hand om kunder och ge dem den bästa servicen. Variationen från det, till att också kunna förklara de tekniska bitarna på ett begripligt sätt gör jobbet jätteroligt.”

En bil ska bjuda på upplevelse, funktion och bekvämlighet.

Våra märken

Servicemarknad

Kontakta oss

© 2019 Norrlands Bil. All rights reserved.