Karriär hos oss

Ute efter något nytt? Vi söker en Servicetekniker till Skellefteå

I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Tjänsten innefattar att utföra servicearbeten utifrån serviceprotokoll enligt de föreskrivna serviceintervallerna. Utföra enklare servicearbeten i samband med verkstadsbesök, t.ex. bromsar, avgassystem. Bedömningar på bilens komponenter utifrån tillverkarens underhållschema och rekommendationer.

Du ingår i ett proffsigt team med erfarna tekniker och får tillgång till utbildning och karriär. Du som nyutbildad har stora möjligheter till utveckling inom branschen!

Vi söker dig som gillar utmaningar och finner tillfredställelse i noggrannhet och struktur gällande ditt yrke och kanske är ute efter något nytt? Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning ses detta som meriterande men inget krav. ”Kunden i fokus” är en förutsättning för att lyckas i denna roll liksom förmågan att bidra och uppmuntra till goda insatser i teamet.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan senast 20 September!

Frågor om tjänsten och ansökan tas emot av:

Henrik Andersson

0910-71 58 91

henrik.andersson@norrlandsbil.se

Läs mer om oss på www.norrlandsbil.se