Karriär hos oss

Bilsäljare till Norrlands Bil Kiruna 

 

 

 

 

 

Om jobbet 

Till säljteamet för Volkswagen personbilar söker vi nu en ny kundorienterad och passionerad bilsäljare. Du som brinner för försäljning, att göra affärer och skapa förtroendefulla, långsiktiga relationer i kombination med ett fordonsintresse kommer att göra succé tillsammans med oss på Norrlands Bil. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utmanande arbete och en möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation där goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet tillhandahålls.  

Om tjänsten 

Som bilsäljare är den ena dagen aldrig den andra lik! Rollen innebär både varierande och utmanande arbetsuppgifter. Du behöver dagligen arbeta proaktivt med kundanskaffning och att bygga långsiktiga relationer. I arbetsuppgifterna ingår även offert- och orderhantering, leverans, demonstrering av bilar, hantering av inbyten och prissättning, offertuppföljning etc. Alltsammans sker på ett sätt som gör kunderna utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss!  

Vem är du? 

Vi söker dig som delar våra värderingar som är kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.  

För att passa i rollen och på arbetsplatsen söker vi en resultatinriktad lagspelare som både prioriterar att komma till avslut i affärer och att skapa gemenskap på arbetsplatsen. Du kommer att ingå i ett litet säljteam med stark sammanhållning och som alltid hjälps åt samtidigt som alla har stort eget ansvar. Därför behöver du vara noggrann och självständigt kunna strukturera och organisera det dagliga arbetet.   

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   

Kvalifikationer 

  • B-körkort  
  • Goda digitala kunskaper   
  • God administrativ förmåga  
  • Erfarenhet av försäljning  
  • Det är meriterande om du har branscherfarenhet, samt arbetat med uppsökande försäljning  

Frågor och ansökan 

Har du frågor kring tjänsten kontakta Roger Rova, försäljningsansvarig, på tel. nr: 0980-66774  

Välkommen in med din ansökan senast den 12/6 till rekrytering@norrlandsbil.se, märk mailet med “Bilförsäljare Kiruna”. Bifoga CV och personligt brev där du motiverar varför du skulle passa som säljare hos oss. Varmt välkommen med din ansökan!  

 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse.  

Inför rekryteringen har Norrlands Bil tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande. 

Om Norrlands Bil Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se