cupra – Prestanda, passion & design

CUPRA BORN

100% eldriven omfamnar CUPRA Born din passion för bilkörning men på ett mer hållbart sätt. Den maximala effekten på 204 hk ger dig en elektrisk räckvidd på upp till 548 km.

CUPRA LEON

Lika snygg inuti som utanpå med nydesignade fälgar, LED-strålkastare och integrerat bakljus. Fullutrustad, flexibel och uppkopplad för en optimal körupplevelse.

CUPRA LEON SPORTSTOURER

Det bästa av två världar: maximal prestanda med utrymme för hela familjen. Fullutrustad, flexibel och uppkopplad för en optimal körupplevelse. Vill du ha möjlighet att köra utsläppsfritt väljer du vår plug-in hybrid.

CUPRA ATECA

Att köra SUV har aldrig varit roligare. Utrustad med den senaste teknologin och avancerade säkerhetssystem, 4Drive samt DSG automat är den det perfekta valet för dig som söker ren körglädje.

CUPRA FORMENTOR

En elegant SUV-coupe med 100% CUPRA DNA. Maxad exteriördesign kombineras med innovativa tekniska lösningar, högsta säkerhet och komfort. Välj laddhybrid för prestanda i kombination med eldriftens alla fördelar.

ELEKTRISK PRESTANDA

CUPRAs elbilar och laddhybrider är för dig som inte vill kompromissa. Innovativ teknik som kombinerar el och estetik, prestanda och utsläppsfri körning med lång räckvidd.