Škoda – Upptäck Škodas breda sortiment av bilar

Škoda Fabia

Helt nya Fabia tar Škodas formspråk ytterligare ett steg framåt. I sitt utseende är den självsäker och interiören är sofistikerad in i minsta detalj och rymlig på alla sätt. Modern design och teknik i kombination med ett av de största bagageutrymmena i sin klass.

Škoda Octavia Combi

Fjärde generationen Octavia Combi erbjuder förutom den imponerande nya designen ännu större utrymmen, fler smarta lösningar, den senaste avancerade tekniken och säkerhetssystem. Finns även som laddhybrid.

Škoda Superb Combi

Škoda Superb Combi fortsätter att stadigt bära det ikoniska, dynamiska designspråket i Škoda Superb. Förutom den sköna komforten för hela familjen finns det enorma mängder utrymme för att göra bilen så praktisk som möjlig. Finns som laddhybrid.

Škoda Enyaq iV

Följ med på äventyret mot en elektrisk framtid. Enyaq iV kombinerar körglädje, komfort och säkerhet med generösa innerutrymmen för hela familjen. Njut av en femsitsig eldriven SUV med upp till 531 km räckvidd enligt WLTP*. Välkommen till en ny värld av Škoda.

Škoda Scala

Scala är en kompakt bil med gott om utrymme. Bilen kännetecknas av komfortabel körglädje med flera nya assistans- och säkerhetssystem som tidigare bara funnits i mellan- och storbilsklassen.

Škoda Kamiq

En rymlig och praktisk crossover som inte bara har en oöverträffad markfrigång, den är även bekväm att köra och att åka med i. STYLE Adventure Edition inkluderar dragpaket (backkamera, elektriskt dragkrok och baklucka), parkeringssensorer fram och bak och tonade rutor.

Škoda Kodiaq

Nya Škoda Kodiaqs design imponerar, men tar samtidigt hänsyn till familjens vardagliga behov. Njut av nya Škoda Kodiaq, med den senaste tekniken och sittplatser för upp till 7 personer.

Škoda Kodiaq

Upplev stil, funktionalitet och äventyr med Skoda Karoq. Denna kompakta SUV kombinerar dynamisk design med kraftfull prestanda. Utnyttja den rymliga och flexibla interiören för både äventyr och vardag. Njut av smidig körning med avancerad teknik och omfattande säkerhetsfunktioner. Skoda Karoq – det perfekta valet för ett spännande äventyr.